fredag 10 februari 2012

Vad vore livet utan goa glada vänner??

Ja vad vore livet utan vänner? nu är det ju så här i verkligheten att det är inte så ofta man hinner träffa sina vänner. Vardagen rullar på och gång på gång så tänker man, henne skulle jag ha kontaktat, dom skulle vara roligt att bjuda på middag, undra hur det är med dom osv. och livet det rullar på.... var tar dagarna, veckorna och månaderna vägen?? att vårda sina relationer är inte det som jag är bäst på, just nu.  Det finns dock ett antal vänner i ens närhet som man kanske träffar en eller två gånger per år och just då när man möts, så känns det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Man hittar liksom tillbaka till varandra, det känns som rätt och man kan vara sig själv. Känner ni igen det fenomenet?? jag har några sådana vänner och är jag så oändligt tacksam för det.
Här en bild från ett party i vår carport! ja man kan ha party i en carport! lite björkar, en ljuskrona, god mat, lite gott vin och som sagt goa glada vänner, så blir partyt en hit!
gokväll och va snäll :)

1 kommentar:

  1. Ja det där med att vårda relationer är inte vi särskilt bra på, det är tur man har dom där vännerna som står ut med det:)
    Så många gånger som man bestämmer sig att man ska bli en bättre människa och lika många gånger det aldrig blir av:( usch och fy -måste skärpa till oss!!
    Att parta i eran carport funkade ju toppen, och var en mycket trevlig kväll, med så mycket god mat, dryck och utomordentligt trevliga människor, det gör vi gärna om:)
    Kram

    SvaraRadera