lördag 31 mars 2012

Earth our...

Dagens aktiviteter bestod av en långtur på en alldeles fantastisk skare. Vi lånade grannens hund för att ha en kompis med till Mälvin. De hade det supertrevligt i skogen, där de "rejsade" och spårade. Det är så härligt att se hundarna i dess rätta element, lösa och i skogen. Det finns så mycket intressant att utforska och matte och husse kunde strosa i godan ro, då de med jämna mellanrum kommer tillbaka för att få lite godis och kolla att vi finns kvar.
I kväll så var det earth our som gällde. Självklart!! bidrar man och symboliskt slår ett slag för att bevara vår jord. Vi släckte ned och tände massor av ljus. Ingen TV och ingen radio, tyst och lugnt blev det och vad gör man då??? maken tog ett bad i mörkret och jag tog en dusch och läste en stund. Varför gör man inte så här oftare?? de ska bli intressant att läsa om hur mycket energi vi i världen sparade under denna ynka timme.











2 kommentarer:

  1. Vad vacker den där "ljuskroken" är! Förstår att jyckarna hade rejs, kan inte bli mycket annat med två retrievers :)Håller med, det är en glädje att se fyrbenta "umgås". /Lollo

    SvaraRadera
  2. Antar att du köpt den vackra ljuskroken av smedjan som vi besökte med er? Kramar

    SvaraRadera