lördag 14 april 2012

En väntande bobbycar......

Vilket tråkigt väder!! men men det har inte hindrat oss från vår dagliga motionstur med hunden. Eller i dag blev det med hundarna. Vi lånar grannens hund, så att den ska få komma sig ut på lite längre turer. De är småbarnsföräldrar och har inte riktigt den tid som en aktiv hund behöver. Det är bara trevlig för oss och för Mälvin, då det är en superfin hund.
Vi har också hunnit göra ett städrace här hemma. Det var välbehövligt efter påsken då huset var fullt och därmed efterlämnades en del spår :) Vi har inte riktigt orkat eller helt enkelt struntat i städningen under veckan som varit. Då man bara är två hemma, så spelar det inte så stor roll, om det rullar lite tussar eller knastrar under fötterna. Det kan man leva med. 
Det var också en hel del grejer som skulle ställas undan, såsom Elliots lilla bobbycar. Den blev väldigt populär, men gick ju inte att ta med på flyget. Vi kommer snart att frakta ned den till honom så att han i sommar kan köra på sin gata och nöta på sina skor, då han sparkar sig fram.
När man plockar i hans saker så där, så blir saknaden stor...lillvännen med sitt morgonrufs ( likadant som mormors) och hans otroliga nyfikenhet och hans ständiga pratande.
Jag fick också idag ett tips på en länk som gjorde att jag satt och grät framför datorn. Ni kan själva se filmen här. Det stämmer väl överens med de erfarenheter jag har.  Hur det än ser ut så finns de där inne en människa, en människa med känslor, en önska om kärlek och bekräftelse och det finns något som glädjer just denna person mer än något annat. Se och njut :)
http://www.youtube.com/watch?v=NKDXuCE7LeQ&feature=share
Jag och maken har också tittat på hockey - Brynäs och SAIK, tyvärr så gick det inte bra :/ Sedan har vi ätit en god middag med färsk sparris och gnocci med kyckling och parmesan. Mums! Nu fortsättning i soffan för fortsatt slappande och naturligtvis så är resten av hemmavarande familjen med, katten Måns och Mälvin som ständigt gosar med sina gosedjur :)  ha det så gött!




1 kommentar:

  1. Blir ju perfekt att köra runt med på nya stället:)
    Är han som sin far och farbror så är det INTE bara skorna som "nöts" ut, han kommer köra tills den ramlar i småbitar!;)
    Kram

    SvaraRadera